Uitbreiding dubbel woonhuis Een grote particuliere opdracht, waarbij de ruimte van het huis meer dan verdubbeld is. De hele linkerkant is aangebouwd, inclusief verlenging van het dak met dakkapel. Zo kregen de bewoners er een grote woonkeuken, twee slaapkamers, een werkruimte en een overdekte entree bij. 

 

 

Atelier met schuin weglopende gevel Door de schuin weglopende gevel van dit atelier is aan de buitenkant een overdekt zitje ontstaan en is er vanuit het woonhuis vrij uitzicht over de gehele tuin gebleven.

 

 

 

Overdekt terras met barbecue Half buiten, half binnen. Het overdekte terras biedt volop mogelijkheden om zowel bij warm als bij kouder weer buiten te genieten.

 

 

 

 

 

Nieuwbouw dubbel woonhuis Deze twee dertigerjaren woningen kwamen op de plek waar oorspronkelijk een klein huisje stond, wat leidde tot protest uit de buurt. De reactie na realisatie van de woningen: "Als we geweten hadden dat het zo mooi zou worden, hadden we niet geprotesteerd."

 

 

 

Moderne villa in vijftigerjaren wijk Deze moderne villa staat in een wijk vol vijftigerjaren huizen. Het ontwerp mocht spraakmakend zijn. Dat is gelukt. De presentator van het televisieprogramma 'Man bijt Hond' belde er in 2006 voor zijn programma aan.

 

 

 

Aanbouw zijvleugel met bovenlicht Deze aanbouw creëerde twee grote ruimtes. Het bovenlicht (de raampjes bovenin) zorgt voor extra licht in de ruimte aan de voorzijde van het huis.

 

 

 

 

Aanbouw serre en bijkeuken Aanbouw van een drie meter diepe serre en bijkeuken in de stijl van het huis. De opdrachtgevers waren zeer verguld met de nieuwe ruimte en het vele licht dat door de lichtstraat in het dak van de aanbouw tot ver in de woning komt